Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pod utjecajem narkotika

VIDEO Divljao po parkingu pa se NAMJERNO zaletio u trgovački centar

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Haamid Ade Zaid navodno je bio pod utjecajem narkotika kada je na parkiralištu jednog trgovačkog centra pokušavao pregaziti slučajne prolaznike. Na kraju se zaletio u sam centar. Zaustavila ga je polica sa slatkišima.

Napad smrtonosnim oružjem, bijeg s mjesta nesreće nakon sudara, opiranje uhićenju - to su samo neke od optužbi s kojima će uskoro pred sud biti izveden Haamid Ade Zaid iz Kalifornije koji je u San Joseu na Uskrs divljao po parkiralištu jednog trgovačkog centra. U nekoliko se navrata svojim crvenim Oldsmobileom zaletio prema ljudima koji su hodali parkingom, s očitom namjerom da ih pregazi.

Pročitajte i ovo Muškarac je stao pred napadača u Sydneyju Poznat policiji Napadač iz Sydneyja imao mentalnih problema, u trgovačkom centru ubio pet žena i zaštitara Policija provodi pojačan nadzor u prometu U Zagrebu Policija upala na car meet i podijelila kazne: Ovakve situacije mogu biti opasne

Pritom je okrznuo nekoliko automobila da bi se zatim svom silinom zaletio u sam centar. Razbio je ulazna vrata, a zaustavile su ga reklama za pivo i polica puna slatkiša. Ozlijeđene su najmanje četiri osobe, jedna od njih teško.

>> VIDEO Umjesto u dvorište, auto parkirao na krov susjedove kuće!

Izašavši iz slupanog auta, Haamid je dohvatio neki tupi predmet i počeo mahati njime prema svakome tko mu se pokušao približiti. Posjetitelji trgovačkog centra su pomislili da maše pištoljem pa je neke od njih uhvatila panika.

'Ljudi su vrištali i trčali prema izlazima', rekao je jedan od posjetitelja centra Rick Sorci. 'Provezao se kroz grmlje i preko trave, a onda je krenuo prema centru. Krivudao je pokušavajući pregaziti ljude', ispričao je jedan zaposlenik centra koji je htio ostati anoniman.

Smirio se tek kada su do njega došli policajci, koji su ga uspjeli svladati i uhititi. Trenutno je smješten u pritvorskoj jedinici, u kojoj čeka suđenje, s obzirom da mu je sud odbio zahtjev za jamčevinu. Policija vjeruje da je u trenutku divljanja bio pod utjecajem narkotika, ali konkretan povod ili motiv sumanutog ponašanja nije utvrđen.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene