Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Referirao se na 'Da Vincijev kod'

Vatikan optužio medije da 'oponašaju Dana Browna'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Drugi čovjek Vatikana u ponedjeljak je optužio medije da pokušavaju 'oponašati Dana Browna' u svom praćenju skandala oko curenja informacija iz Vatikana i rekao da su posljednje nevolje Katoličke crkve pokušaji vraga da je destabilizira.

Razgovor s kardinalom Tarcisiom Bertoneom, drugim čovjekom iza pape Benedikta XVI. u vatikanskoj hijerarhiji, najnoviji je pokušaj viših dužnosnika Vatikana da kontroliraju štetu otkako je skandal izbio u siječnju.

Pročitajte i ovo Papa Franjo završio u bolnici Otkazao obveze Papa se vratio iz bolnice: U posljednje vrijeme ima niz zdravstvenih problema Victor Manuel Fernandez Podigao prašinu Htio je pomoći: Vatikanski kardinal osim poljupca slikovito opisao i - muški i ženski orgazam

>> Skandal s curenjem informacija narušio povjerenje između Pape i suradnika

U razgovoru za list Famiglia Cristiana državni tajnik Vatikana Bertone optužio je medije da "namjerno ignoriraju" dobre stvari koje Crkva čini i ustrajaju na skandalima.

>> Papin sobar i službeno optužen za curenje vatikanskih dokumenata

"Mnogi novinari pokušavaju oponašati Dana Browna", rekao je Bertone referirajući se na autora knjiga "Da Vincijev kod" i "Anđeli i demoni". "Oni (novinari) nastavljaju izmišljati bajke i ponavljati legende", rekao je. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene