Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća u BiH

Uoči rođendana 17-godišnjaka ubila struja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sedamnaestogodišnjak iz naselja Teferić u BiH poginuo je preksinoć od strujnog udara kada je na susjednoj kući koja je u izgradnji slučajno rukom uhvatio žicu pod visokim naponom.

Mladić je, kako piše Blic, petnaestak minuta prije tragedije izašao iz kuće u namjeri da ode u trgovinu. Sreo je prijatelja i s njim se popeo na ploču kuće u izgradnji. Svjedoci kažu da su radili sklekove i da se 17-godišnjak u jednom trenutku ispravio i zakačio žicu. Tragedija se dogodila nekoliko dana prije mladićevog 18. rođendana.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Što vas to briga?' Zamislite da vas kod kuće dočeka OVO! Slika nije dostupna Direktor im obećao novi strujni pravac HEP za problem sa strujom u Senju čuo u Dnevniku Nove TV

'Istog je trena kao pokošen pao na tlo. Nitko mu nije smio prići', rekli su svjedoci. U naselju u kućama zatreperila su svjetla i aparati i uskoro su se čule sirene. Stigli su liječnici i policija, a očevid je trajao nekoliko sati jer su i liječnici i policija bili u opasnosti kako u mraku nisu vidjeli gdje se nalazi žica koju je dodirnuo mladić.

Vlasnik kuće u kojoj je 17-godišnjak poginuo srušio je skelu preko koje su se dječaci popeli u kuću. Bio je vidno potresen i plakao je, piše Blic. Mještani kažu da je kabel, kojeg je dječak zakačio, vodio okolnim selima. U 'Elektrošumadiji' nisu znali objasniti kako je moguće da žica od dalekovoda ide direktno iznad kuće.

 

 

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene