Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Stanovnike nekoliko gradova u Japanu iznenadio je iznimno neobičan događaj. Nakon što je u noći s petka na subotu zemlja pretrpjela nekoliko velikih potresa, ulicama se počela širiti neobjašnjiva bijela pjena.


Društvenim se mrežama počeli su se širiti strah i panika zbog činjenice da nitko ne može objasniti ovu pojavu. Neki tvrde kako je zbog potresa došlo do pucanja podzemnih cijevi kroz koje protječe voda što je izazvalo pojavu pjene.

Vezani članci Obnova u Zagrebu: Startali mobilni timovi - 1 S radom krenuli mobilni timovi koji građanima pomažu ispuniti obrasce za obnovu oštećenih objekata Građani kontejnera u Banovine izrugani, stižu im računi - 5 Stanovi im razrušeni u potresu, ali računi za pričuvu i dalje stižu: "Zašto bih platila ako će se zgrada srušiti? Ne želim da me prave budalom"

 

Najviše pjene zabilježeno je na ulicama grada Fukuoka koja se misteriozno pojavila u subotu ujutro, nakon što je cijelu regiju pogodio potres magnitude 7.4, a još jedan potres, magnitude 6.5 pogodio je područje prošlog četvrtka. Nakon niza potresa izdano je upozorenje od mogućeg tsunamija.

Više od 1500 ljudi smrtno je stradalo u potresima na južnom dijelu otoka Kyushu. Brojke neprestano rastu.