Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ukrala 15-godišnjoj kćeri identitet da bi se upisala u školu i postala 'cheerleaderica'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Wendi Brown, 33-godišnja žena ukrala je identitet svojoj kćeri tinejdžerici te se pravila da je srednjoškolka kako bi se pridružila timu navijačica u srednjoj školi Ashwaubenon.

Wendi Brown iz Green Bayja optužena je za korištenje lažnog identiteta, nakon što se upisla u srednju školu Ashwaubenon s identitetom svoje 15-godišnje kćerke koja živi u Nevadi s bakom, Wendijinom majkom.

Pročitajte i ovo Ilustracija REZULTATI ISTRAŽIVANJA Kao Jugoslaveni: Vrlo mali broj građana Unije se nacionalno smatra Europljanima Slika nije dostupna u bolnici je Poznajete li ovu osobu? Zagrebačka policija moli pomoć u identificiranju teško ozlijeđenog muškarca

Prema optužbi, Brown je željela dobiti diplomu o završenoj srednjoj školi i postati navijačica jer nije imala djetinjstvo te je željela ponovno vratiti dio svoga života koji je propustila.

Žena je navodno uzimala satove cheerleadinga prije nego je počela škola, dobila je ormarić za navijačice te bila na tulumu navijačica u trenerovoj kući.

Zaposlenica u srednjoj školi, Kim Demeny rekla je vlastima da je žena, koja se pretvarala da je tinejdžerka izgledala uplašeno, te kako joj je rekla da nije dobra u matematici, a čak je i zaplakala kada je pričala o preseljenju iz 'svoje' srednje škole Pahrump Valley u Nevadi. Kim kaže kako je Wendi izgledala starije, ali se ponašala kao školarka.

Škola je u Wendin identitet počela sumnjati kada su provjeravali ček koji je Brown dala treneru za uniformu od 134,50 dolara, jer je bio odbijen. Protiv nje je pokrenuta istarga već nakon prvog dana škole.

Ravnatelj Dirk Ribbins doznao je da je u školi Pahrump u Nevadi upisana Wendina kćer čijim se imenom ona predstavljala.

Ribbins je nazvao Wedinu majku koja mu je rekla kako ima skrbništvo nad Wendinom kćerkom te kako je ova 33-godišnjakinja već krala identitet.

Ukoliko je osude, mogla bi biti kažnjena zatvorskom kaznom od šest godina.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene