Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Brojne kontroverze

Miss Japana iz Ukrajine odrekla se krune: Razlog nije onaj koji mislite

Miss Japana
Miss Japana Foto: Screenshot/Instagram
26-godišnja Karolina Shiino okrunjena je krajem siječnja za Miss Japana, a izbor su pratile brojne kontroverze zbog njezinog ukrajinskog podrijetla te su mnogi tražili da vrati krunu.

Burnu višednevnu raspravu oko toga zaslužuje li Ukrajinka titulu Miss Japana ili ne, prekinula je sama Karolina koja je objavila da se odriče krune, no iz potpuno drugog razloga. Jedan je tabloid naime otkrio njezinu aferu s oženjenim muškarcem.

Organizatori izbora isprva su branili manekenku, rekavši da nije znala da je muškarac oženjen, no manekenka je priznala da je znala da je u braku i da ima obitelj. Ispričala se zbog prijevare i odustala od titule miss. Kruna Miss Japana neće imati novog vlasnika do kraja godine, objavili su organizatori.

Pročitajte i ovo Gaza Neizmjerna tuga "Svi su mrtvi! Tenk je pored mene, jako se bojim, dođite po mene", jedne su od posljednjih riječi šestogodišnje Hind u Gazi, kojoj se izgubio svaki trag

Karolina se zbog nastale situacije ispričala na svom Instagram profilu i priznala kako je reagirala iz straha i panike. "Zaista mi je žao zbog velike nevolje koju sam izazvala i zbog izdaje onih koji su me podržavali", rekla je. 

 

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas rata Kakva je sudbina ukrajinske djece deportirane u Rusiju? "Ti si Rus i govoriš ruski. Zaboravit ćeš sve što je bilo i počinješ novi život"

Karolina Shiino rođena je u Ukrajini, a majkom je preselila u Japan kad je imala pet godina pet godina te je uzela japansko prezime svog očuha.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene