Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neočekivani saveznik

Aktivirala seriju eksplozija: Ukrajinska koza pospremila u bolnicu desetke ruskih vojnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ukrajinska koza ozlijedila je 40-ak ruskih vojnika nakon što je aktivirala minu i eksplozive koje su postavili oko lokalne bolnice.

U selu Kinski Roždori u pokrajini Zaporižji ukrajinske su obrambene snage dobile neočekivanog saveznika. Nakon što su ruski vojnici postavili zasjednu minu oko lokalne bolnice, jedna koza aktivirala je eksplozivnu zamku koja je ozlijedila četrdesetak ruskih vojnika.

Šef ukrajinskog obavještajnog ravnateljstva rekao je da su ruski vojnici hospitalizirani nakon što su "ozlijedili sami sebe" u pokušaju da uspostave krug oko područja koje će kontrolirati, prenosi IB Times.

Pročitajte i ovo Predsjednik Zoran Milanović u Zemuniku Bio u Zemuniku Milanović o cijeni benzina: "Rast cijena neće stati. Benzin neće više nikad biti jeftin"

Pročitajte i ovo Kremlj rastu napetosti Rusija oštro zaprijetila Europi: "Nestat ćete u nuklearnoj apokalipsi. Provocirate nuklearni rat..."

Nedugo nakon što su postavili zamku, s obližnje farme pobjegla je koza i aktivirala eksplozive. Ukrajinci su rekli da je životinja izazvala lančanu reakciju, u kojoj su ozlijeđeni deseci Rusa.

Četrdesetak njih sada se oporavlja u bolnici, a o zdravstvenom stanju koze ne zna se puno.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene