Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ubijeno šest policajaca i pripadnik Al Qaede

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šest je policajaca poginulo u zasjedi koju su postavili militanti na pustoj cesti u zapadnom Afganistanu, dok su američke i afganistanske snage ubile jednog pripadnika al Qaede u istočnom dijelu zemlje, objavili su službeni izvori.

Nassar Ahmad koji je prebačen kao šef policije iz okruga Gulistan u susjedno područje Khaki Safed putovao je s konvojem u utorak kada su ih pobunjenici napali, kazao je šef pokrajinske policije Sayed Aqa Sakid. 

Pročitajte i ovo Spašavanje posjetitelja iz žičare u Turskoj Ozlijeđeno deset osoba VIDEO Strašna nesreća na žičari u Turskoj: Jedna osoba poginula, još traje evakuacija zaglavljenih u kabinama Dvojica muškaraca poginula u slijetanju quadom u rijeku Bednju - 3 Tragedija Varaždinske Toplice nakon pogibije bratića zavijene u crno: "Alen je iza sebe ostavio zaručnicu, a Goran je živio s majkom"

Prema njegovim riječima, Ahmad i pet policajaca su ubijeni, a četvorica su ranjena, 120 kilometara od grada Faraha. Talibani su se sklonili na to područje bježeći pred NATO-ovim operacijama u južnoj pokrajini Helmand.

Nije poznato tko stoji iza zasjede, ali Sakid za to optužuje
"neprijatelje Afaganistana", što je naziv koji se upotrebljava za
talibane.

U odvojenom sukobu, američke i afganistanske snage ubile su jednog pripadnika al Qaede i uhitile 13 drugih u pokrajini Khost, objavila je američka vojska.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene