Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ubijen je muškarac osumnjičen za ubojstvo četiri policijska službenika.


Čovjek za kojim se tragalo zbog ubojstva četiri policajca, ubijen je u južnom dijelu Seatllea nakon što je napao policajca koji mu se približio, priopćile su vlasti, piše CNN. Policija je potvrdila identitet osobe za kojom je policija tragala zbog sumnje da je ubio tri policajca i policajku. Radi se o 37-godišnjem Mauriceu Clemmonsu, bivšem zatvoreniku, rekao je glasnogovrnik Ed Troyer. Pucnjava se dogodila oko dva ujutro i time je završena dvodnevna potraga za Clemmonsom koji je ušetao u kafić i ubio četiri pripadnika policije iz Lakewooda, šezdesetak kilometara južno od Seattlea, koji su pili kavu prije smjene.

>> Zasjeda: Četiri policajca ubijena dok su sjedili na kavi

Ubijeni policajci su 39-godišnji Mark Renninger, 37-godišnji Ronald Owens, 40-godišnja Tina Griswold i 42-godišnji Greg Richards.

Vezani članci Dopisivanje na Twitteru, ilustracija Ubojica s Twittera osuđen na smrt: Osam žena i jednog muškarca najprije silovao, a onda ih ubio i raskomadao Slika nije dostupna 30 godina tražila nestalog prijatelja pa zahvaljujući hipnozi spoznala da ga je ubila