Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svi drugi neozlijeđeni

Zasjeda: Četiri policajca ubijena dok su sjedili na kavi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četiri policajca ubijean su u nedjelju dok su pili kavu u jednom kafiću u gradiću Lakewood, 60-ak kilometara od Seattlea u američkoj državi Washington.

Policajci su sjedili u kafiću prije početka svoje smjene i radili na svojim računalima, kada je nepoznati počinitelj ušao u kafić i ubio ih, prenosi CNN. Vjeruje se kako su se policajci našli kako bi zajedno prošli dio papirologije vezan uz slučajeve na kojima su radili. 'Ovo je bila zasjeda, točna namjera počinitelja', rekao je glasnogovornik tamošnje policije Ed Troyer. Počinitelj je naprosto ušao, iz vatrenog oružja pobio svu četvoricu i otišao, Nitko drugi nije stradao.

Pročitajte i ovo Ilustracija Dozivali upomoć Nova akcija spašavanja migranata: Ostali na povišenom djelu kojeg je okružila voda Slika nije dostupna Uz granicu s Turskom Sirija: U samo jednoj zasjedi ubijeno 120 policajaca

Raspisana je nagrada od 10.000 dolara za bilo kakvu valjanu informaciju koja bi mogla voditi do počinitelja četverostrukog ubojstva, a traga se i za navodnom drugom osobom koja je viđena u blizini mjesta zločina i za koju se sumnja da je nekako sudjelovala u mučkom ubojstvu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene