Kostur s odvojenom glavom pronađen je u trošnoj kući (Foto: Avaz.ba)
Kostur s odvojenom glavom pronađen je u trošnoj kući (Foto: Avaz.ba) Foto: Avaz.ba

Slučajni prolaznici u trošnoj su kući kod Gradačca u BiH pronašli kostur s odvojenom glavom.


Sumnja se kako pripada 32-godišnjoj Mariji Knežević iz hrvatskog povratničkog naselja Tramošnica Gornja koja je nestala još prošle godine, saznaje ''Dnevni avaz''.

Vezani članci Milorad Dodik Dodik brani Milanovića: ''Postavlja se pitanje o kojem zajedničkom životu oni govore..." Zoran Milanović sastao se s gradonačelnikom Mostara Mariom Kordićem Milanović oštro odgovorio na prozivke: "Hrvati su žrtve političke krađe. Doći će kraj preglasavanju u BiH"

Kostur su u devastiranoj kući pronašli Kada Topčagić te njezina kći i zet, koji je u trošnu kuću ušao i prvi našao kosti. Kada priča kako su vidjeli i cipele, od kojih je jedna bila na nozi, a druga u kutu sobe. Pokraj kostura ležao je nož, a do noža pramen kose.

Petar i Danica Knežević, roditelji nestale Marije, za Dnevni avaz kazali su da im se kći posljednji puta javila 30. studenog 2016. godine.

"Godinu iščekivanja, godinu suza i godinu neizvjesnosti... Tada mi je poslala poruku da joj je mobitel u kvaru i da se, dok ga ne popravi, neće moći javljati. To je bila njezina posljednja poruka. Mi u ponedjeljak idemo dati krv za DNK. Tijelo još nismo vidjeli. Želimo da se ovo sve već jednom završi, mi smo na izmaku snage i živaca", rekla je Avazu majka Danica.

Obdukcija je obavljena još u utorak, no, prema neslužbenim informacijama, uzrok smrti nije se mogao točno utvrditi te će biti potrebna dodatna vještačenja.