Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hrvatsko naselje u BiH

U trošnoj kući pronašli kostur s odvojenom glavom. Riječ je o nestaloj Mariji Knežević?

Kostur s odvojenom glavom pronađen je u trošnoj kući (Foto: Avaz.ba)
Kostur s odvojenom glavom pronađen je u trošnoj kući (Foto: Avaz.ba) Foto: Avaz.ba
Slučajni prolaznici u trošnoj su kući kod Gradačca u BiH pronašli kostur s odvojenom glavom.

Sumnja se kako pripada 32-godišnjoj Mariji Knežević iz hrvatskog povratničkog naselja Tramošnica Gornja koja je nestala još prošle godine, saznaje ''Dnevni avaz''.

Pročitajte i ovo Glasanje u Mostaru za Hrvatski sabor XI jedinica Otvorena birališta za Hrvatski sabor: U BiH registrirano više od 200.000 glasača Ivan Tolj "Mi smo izigrani" General Ivan Tolj: "Ako se nastavi narušavanje položaja Hrvata, morat ćemo vratiti Herceg-Bosnu"

Kostur su u devastiranoj kući pronašli Kada Topčagić te njezina kći i zet, koji je u trošnu kuću ušao i prvi našao kosti. Kada priča kako su vidjeli i cipele, od kojih je jedna bila na nozi, a druga u kutu sobe. Pokraj kostura ležao je nož, a do noža pramen kose.

Petar i Danica Knežević, roditelji nestale Marije, za Dnevni avaz kazali su da im se kći posljednji puta javila 30. studenog 2016. godine.

"Godinu iščekivanja, godinu suza i godinu neizvjesnosti... Tada mi je poslala poruku da joj je mobitel u kvaru i da se, dok ga ne popravi, neće moći javljati. To je bila njezina posljednja poruka. Mi u ponedjeljak idemo dati krv za DNK. Tijelo još nismo vidjeli. Želimo da se ovo sve već jednom završi, mi smo na izmaku snage i živaca", rekla je Avazu majka Danica.

Obdukcija je obavljena još u utorak, no, prema neslužbenim informacijama, uzrok smrti nije se mogao točno utvrditi te će biti potrebna dodatna vještačenja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene