Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nastavak vandalizma

Sarajevo: Napad na crkvu, ispisan prijeteći grafit

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Nepoznati počinitelji kamenovali su crkvu, a na cesti su napisali poruku je... majku ustašku! R.I.P. Vedran' koja upućuje da je ovaj događaj direktno povezan s huliganstvom na ulicama Širokog Brijega, javila je Katolička tiskovna agencija iz Sarajeva.

U sarajevskom naselju Briješće u noći sa 7. na 8. listopad kamenovana je crkva sv. Leopolda Mandića. Pod okriljem noći vandali su kamenjen i bocama piva oštetili fasadu i jedan prozor sa sjeverne strane crkve, javlja katolička tiskovna agencija iz Sarajeva, a prenose bosanski mediji.

Pročitajte i ovo U Hrvatsku stiže prvi filipinski svećenik - 1 Sve više stranih radnika U Hrvatsku stiže prvi filipinski svećenik: "Veliki su procesi pred nama" Na kuću Irfana Čengića bačena ručna bomba, ilustracija Očevid u tijeku Šok u Sarajevu: Na kuću načelnika bačena bomba

>> VIDEO: Snimka na kojoj je policajac koji puca po navijačima

Agencija dodaje kako je divljaštvo upotpunjeno napisom na cesti koji upućuje da je ovaj događaj povezan s huliganstvom na ulicama Širokog Brijega koje je imalo tragične posljedice. Policija je došla na mjesto događaja i napravila uviđaj. Za počiniteljima se intenzivno traga te u svrhu njihova pronalaska obavljaju se razgovori sa susjedima.

 

 


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene