Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poginula dvojica policajaca

Dvojica napadača upala u kineski konzulat u Pakistanu, jedan nosio pojas s eksplozivom, drugog ubili

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
"Dvojica napadača ušli su u odjel za vizu konzulata, diplomati su sigurni", kazao je Reutersu jedan policijski dužnosnik.

Najmanje dva policajca poginula su u petak tijekom napada nekoliko napadača na kineski konzulat u pakistanskom gradu Karachiju, dok je jedan djelatnik osiguranja ranjen, pišu svjetske agencije.

Pročitajte i ovo Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić napadnuta hrvatska filmska ekipa Hrvatska je poslala prosvjednu notu zbog napada na Hrvate u Srbiji Ilustracija Prizivaju prisebnost i suzdržanost Pružili ruku mira: Kina želi posredovati u smirivanju sukoba na Bliskome Istoku

"Donijeta su dva mrtva policajca i jedan djelatnik službe osiguranja koji je ranjen u eksploziji", kazao je za Reuters Seemin Jamali, liječnik u bolnici Jinnah u Karachiju.

Tamošnji mediji javljaju da je nekoliko osoba, neki javljaju dvije, a neki do četiri, jutros napalo kineski konzulat na koji su pucali, a čule su se i eksplozije.

"Dvojica napadača ušli su u odjel za vizu konzulata, diplomati su sigurni", kazao je Reutersu jedan policijski dužnosnik, koji je želio ostati anoniman.

Tamošnja TV postaja Geo je objavila da su policijske snage opkolile napadače u konzulatu, da je jedan napadač ubijen u razmjeni vatre i da je s njega skinut samoubilački pojas. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene