Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"otišao velik čovjek"

Tužna priča koja je rasplakala regiju: Umro otac koji je došao iz Njemačke u Zagreb na jedan dan da iznenadi sina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Priča Elvira Bajramovića bliska je mnogim obiteljima s područja Balkana čiji su članovi otišli "trbuhom za kruhom" u zapadne zemlje.

Ovaj otac radio je u Njemačkoj, a prije gotovo dvije godine dirnuo je javnost u regiji kada je došao u Zagreb na samo jedan dan kako bi iznenadio sina, kojeg nije vidio nekoliko mjeseci, i bodrio ga na utakmici na međunarodnom turniru.

Pročitajte i ovo U trgovačkom centru u Sydneyju muškarac je napadao prolaznike nožem, ubila ga je policija - 11 Horor VELIKA GALERIJA Suze na licima, majke s djecom u nevjerici: Šokantan napad blokirao centar Sydneyja Muškarac je stao pred napadača u Sydneyju Hrabar potez Uznemirujuće: Pogledajte heroja koji je napadaču iz Sydneyja hrabro stao na put kako bi zaštitio ženu s djecom

"Elvir je uspio dobiti slobodan vikend i doći na turnir u Zagreb da bodri Emela i njegovu ekipu. 600 km je putovao u jednom smjeru", objavio je u prosincu 2019. NŠ Talent Cazin na Facebooku uz dirljivi video susreta oca i sina.

Bajramović je tada u Njemačkoj bio sam i pripremao stan za dolazak svoje obitelji, dvojice sinova i supruge. No ubrzo nakon što se obitelj ponovno ujedinila, dočekala ih je nova nevolja. Elviru je dijagnosticiran tumor i danas je preminuo, javlja Cazin.ba te dodaje kako "cijeli Cazin oplakuje jednog velikog čovjeka".

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene