Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Upao u restoran i počeo pucati

Skopje: U restoranu trojicu likvidirao kalašnjikovom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U restoranu u Skopju sinoć oko 20 sati došlo je do pucnjave u kojoj su smrtno stradala tri muškarca.

Jedan je muškarac preminuo na mjestu događaja, a dvojica su umrla na putu do bolnice, pišu makedonski mediji. Ističu kako je među ubijenim visoki dužnosnik makedonskog MUP-a, a druga dvojica osobe su iz osiguranja ministrice unutarnjih poslova Makedonije.

Pročitajte i ovo Ilustracija drama u restoranu Stanko naručio mineralnu, popio tekućinu koja mu je spalila jednjak: ''Meni su usta izgorjela'' Ljudi u restoranu Krenule tužbe Pojeli obrok i pojurili na WC, djeca su povraćala po ulici! Brojni završili u bolnici: Restoran pokušava zataškati veliki propust

Drama u ribljem restoranu Big fish započela je sinoć oko 20 sati, kada se pojavio muškarac naoružan kalašnjikovom i počeo pucati. Makedonski mediji pišu kako se sumnja da je za trostruko ubojstva odgovorna narko mafija.

Glavni svjedok je mlada žena koja je sa žrtvama sjedila za istim stolom. Muškarac koji je otvorio paljbu nakon ubojstava pobjegao je iz restorana i bacio oružje. Ubojica i njegov pomagač uhićeni su dok su pokušavali pobjeći, neslužbena je informacija makedonskih medija. Jučerašnja pucnjava uzrokovala je paniku u području oko zračne luke u Skopju, mjestu gdje se nalazi kupovni centar i mnoštvo restorana.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene