U restoranu u Skopju sinoć oko 20 sati došlo je do pucnjave u kojoj su smrtno stradala tri muškarca.


Jedan je muškarac preminuo na mjestu događaja, a dvojica su umrla na putu do bolnice, pišu makedonski mediji. Ističu kako je među ubijenim visoki dužnosnik makedonskog MUP-a, a druga dvojica osobe su iz osiguranja ministrice unutarnjih poslova Makedonije.

Vezani članci Restoran Torcida Zoran Mamić objedovao kod njih, a nakon toga ime restorana promijenili iz "Torcida" u "Vicko". Vlasnik tvrdi: "Nije bilo pritiska navijača" Potres jačine 4,7 prema Richteru u Makedoniji U samo nekoliko minuta Makedoniju pogodila dva jaka potresa, magnitude 4,7 i 4,2 po Richteru

Drama u ribljem restoranu Big fish započela je sinoć oko 20 sati, kada se pojavio muškarac naoružan kalašnjikovom i počeo pucati. Makedonski mediji pišu kako se sumnja da je za trostruko ubojstva odgovorna narko mafija.

Glavni svjedok je mlada žena koja je sa žrtvama sjedila za istim stolom. Muškarac koji je otvorio paljbu nakon ubojstava pobjegao je iz restorana i bacio oružje. Ubojica i njegov pomagač uhićeni su dok su pokušavali pobjeći, neslužbena je informacija makedonskih medija. Jučerašnja pucnjava uzrokovala je paniku u području oko zračne luke u Skopju, mjestu gdje se nalazi kupovni centar i mnoštvo restorana.