Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraga u Cirque du Soleil

Akrobatkinja poginula, gledatelji mislili da je sve dio predstave

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stravična nesreća dogodila se prilikom cirkuske izvedbe 'Cirque du Soleil' u Las Vegasu. Za vrijeme predstave pala je i poginula 31-godišnja plesačica Sarah Guyard-Guillot.

Plesačica Sarah Guyard-Guillot, inače majka dvoje male djece, poginula je u subotu navečer nakon teškog pada sa produkcijske pozornice u Las Vegasu. Prva je to smrt na pozornici u posljednjih 30 godina, piše Daily News.

Pročitajte i ovo Ilustracija Obznanio gradonačelnik Stanovnici malog grada mogu odahnuti: Lav koji je lutao ulicama sediran i uhvaćen Prizor iz cirkusa Predstava je prekinuta VIDEO Šokantan trenutak u kojem lav napada cirkuskog krotitelja, a publika vrišti

Sada se istražuje što se točno dogodilo te kobne noći što je uzrokovalo pad ove inače iskusne plesačice, koja se akrobacijama bavi već 22 godine.

>> Gledatelji ostali u šoku: Akrobat pao s 26 metara visine!

Svjedoci kažu da im je izgledalo kao da je tijekom izvedbe ispala iz sigurnosnog pojasa. Ali, glasnogovornica showa zanijekala je da se to dogodilo.

Prilikom izvedbe točke, odjednom se čuo vrisak kolega izvođača te je prestala svirati glazba. 'Isprva je mnogo ljudi mislilo kako je i to dio predstave. Ali vrisak, plač i jecaji su se nastavili', rekao je gledatelj Dan Mosqueda.

Nekoliko minuta nakon nesreće, gledatelji su preko razglasa zamoljeni da napuste show i obećan im je povrat novca. U priopćenju koje je poslala tvrtka 'Cirque du Soleil' rekli su da duboko žale zbog nesreće Sarah Guyard.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene