Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dijamantni pir

Terezija i Pavo su 60 godina u braku: 'Nismo se ni svađali ni tukli'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Junaci ove priče iz školskih su klupa izašli prije sedam desetljeća, a iza njih je čak 60 godina sretnog braka!

Nakon toliko vremena Terezija i Pavo odlučili su još jednom potvrditi ljubav. Ljubav je jaka kao i kad su se prvi put ugledali. 'Pa dobro je izgledao. Kao kad sam ga odmah kazala da će biti za mene', rekla je Terezija Mindek. I od tada žive u slozi. 'Nismo se mi svađali, nismo se mi tukli ni ništa. Mi smo radili i gotovo', rekla je Terezija.

Pročitajte i ovo Imran Khan stroga kazna Bivši pakistanski premijer i njegova supruga osuđeni zbog protuzakonitog braka Ilustracija Državni zavod za statistiku Demografski slom Hrvatske - rođeno najmanje djece u povijesti: Ipak, ima jedna svijetla točka

>> Ilija i Ivanica slave 60 godina braka: 'Sada je još bolje'

'Moraš uvijek, ako ona bude nekada da joj nešto nije pravo, ja ušutim i dobro i opet se slažemo. Nema ljutnje. Ako nekad ja, onda ona. Kažu jedno vatra, jedno voda', rekao je Pavo Mindek. Iz njihove ljubavi rodilo se dvoje djece, šestero unučadi i petero praunučadi.

'Presretna sam i prezadovoljna što su dočekali toliko godina i što je uvijek sve bilo super', rekla je kćer Jozefina Zaklanović. 'Prekrasno, predivan je osjećaj dočekati ovakav dan', rekla je unuka Dragana Beli. Zagrljeni i u ljubavi Terezija i Pavo plešu prema sedamdesetoj godišnjici braka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene