Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najveći požari u povijesti

Američki svećenik za požare okrivio homoseksualce: ''Bog kažnjava i spaljuje Kaliforniju''

Požari u Kaliforniji (Foto: AFP)
Požari u Kaliforniji (Foto: AFP) Foto: Afp
Kevin Swanson, svećenik iz Kolorada poznat po napadima na LGBT zajednicu, za velike požare u Kaliforniji optužio je – homoseksualce.

Swanson je u svojim posljednjim istupima u javnosti odlučio govoriti o velikim požarima u Kaliforniji i istovremeno ignorirati znanost i dokaze bazirane na teoriji po kojoj je sve veći broj požara prouzročen klimatskim promjenama. On tvrdi da su požari Božja kazna zbog naklonosti koje ta američka država pokazuje prema homoseksualcima, piše Indy.

Pročitajte i ovo Požar kod Šibenika Gasi ga 50 vatrogasaca Veliki požar kod Šibenika: "Zbog vjetra se vatra brzo širi, a gašenje otežava i nepristupačan teren" Požar automobila u Prečkom - 1 izvidi još traju Doznali smo čiji je auto izgorio na parkiralištu: "Moglo bi biti ozbiljno"

Kevin Swanson je, gostujući u jednoj radio emisiji, kazao da je Kalifornija svojeg prvog 'homoseksualnog gradonačelnika' dobila još 1982. godine u Laguna Beachu. ''2005. kalifornijski zakonodavci su prvi u Americi ozakonili istospolne brakove, a prošle godine se u kalifornijske škole počeli unositi dijelovi programa naklonjeni homoseksualcima i istospolnim vezama. Bio je to uzrok najvećih požara viđenih u povijesti koji su se nastavili i ove godine. Tim požarima Bog spaljuje Kaliforniju u kojoj se 25 godina tolerira i ozakonjuje grijeh homoseksualnosti“, izjavio je Swanson.

Otprije poznat po pokušajima dokazivanja kako su Lady Gaga, Steven Spielberg i Charles Darwin bili pod kontrolom ''zlih sila“ i vraga, Swanson je svojevremeno tvrdio i da je Aristotel pod utjecajem demona.

Brojni znanstvenici i klimatolozi se, naravno, nisu složili s njegovim tvrdnjama o uzrocima velikih požara u Kaliforniji.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene