Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jedva se izvukao

Zgrabila ga ogromna neman i odgrizla mu obje ruke!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Život Seanu Pollardu spasio je u prvom trenutku drugi surfer koji je bio s njime u vrijeme napada.

Australski surfer Sean Pollard izgubio je obje ruke nakon što ga je napao morski pas u četvrtak. Pollard je surfao na plaži Wylie Bay kod grada Esperanca na zapadnoj obali Australije kada ga je zgrabila velika bijela psina, piše Independent.

Mediji su javljali različite informacije o težini njegovih ozljeda, no liječnik koji ga je transportirao do bolnice u Perthu izjavio je kako je 23-godišnji mladić izgubio obje ruke te da ima ozbiljne razderotine na nogama.

Život Seanu Pollardu spasio je u prvom trenutku drugi surfer koji je bio s njime u vrijeme napada. Nekako ga je dovukao do obale gdje ih je spazio liječnik koji se slučajno tamo zatekao. Pružio je Seanu prvu pomoć.

Pročitajte i ovo Ilustracija Opasne vode Strašan napad morskog psa: Ozlijeđeni 20-godišnjak helikopterom prevezen u bolnicu Velika bijela psina Južna Australija Stravičan napad morskog psa, tijelo 55-godišnjaka još traže: "Psina je imala četiri metra"

VIDEO Sudar bijelih psina: OVO su RALJE!

Nešto kasnije potvrđeno je kako je uhvaćena bijela morska psina od 4,5 metra u području gdje se dogodio napad. Glasnogovornik bolnice kazao je za news.com kako je jedan svjedok izjavio da je Pollard izgubio jednu ruku do lakta, a na drugoj ruci šaku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene