Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sudar vlaka i autobusa

Svjedočanstvo liječnika koji je spašavao ozlijeđene iz "autobusa smrti": Pokušavao je izvući njeno tijelo, a onda je shvatio užasnu istinu

Stravična nesreća u Nišu (Foto: Telegraf.rs)
Stravična nesreća u Nišu (Foto: Telegraf.rs) Telegraf.rs
Aktualno Galerija +0 Stravična nesreća u Nišu (Foto: Telegraf.rs) Galerija 1/1 >>
Kliničkim centrom u Nišu odzvanjali su jauci i tužni vapaji obitelji kojima je javljeno da su njihova djeca poginula u stravičnoj nesreći u kojoj je vlak, u mjestu Donje Međurovo kod Niša, prepolovio autobus koji je prelazio prugu.

Među petero poginulih bilo je i dvoje srednjoškolaca. Troje pacijenata i dalje je životno ugroženo, ali tijekom noći nije došlo do pogoršanja, rakli su za Blic u Kliničkom centru u Nišu. 

Pročitajte i ovo Kaštel zavijen u crno - 5 U Kaštel-Sućurcu Potresno svjedočanstvo muškarca koji je spasio dječaka iz gorućeg automobila: "Pokušao sam izvući i majku. Uhvatio sam je za ruku..." Dvije osobe poginule u prometnoj nesreći u Kaštel Sućurcu Građani spasili dijete Kaštela zavijena u crno, motociklisti i mlada vozačica smrtno stradali: "Ovo je prometni terorizam, kazna bi trebala biti izravni zatvor"

Djevojka (16) ima ozljede središnjeg živčanog sustava i operirana je, dok njezin vršnjak ima ozljede kičme, a 31-godišnji muškarac ozljede abdomena. Njihovo stanje se budno prati.

Pod kontrolom liječnika su i ostali ozlijeđeni putnici, no njihovo stanje je stabilno i nisu ugroženi. Vozač autobusa ima ozljede glave i prsa, i nalazi se u umjetnoj komi.

Liječnici i medicinsko osoblje koji su jučer spašavali ozlijeđene u stravičnoj nesreći kažu da su prizori na licu mjesta bili potresni i jezivi. Jedan je liječnik iz Hitne rekao da mu je najteže bilo dok je izvlačio ženu koja je bila zarobljena ispod autobusa, piše Blic.

"Kad sam je počeo izvlačiti shvatio sam da izvlačim polovicu njenog tijela, a da je druga polovica ostala zarobljena", rekao je opisujući sav užas jučerašnje nesreće kod Niša.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene