Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Petero mrtvih u sudaru vlaka i busa

Suze i nevjerica u niškoj bolnici, još dvije osobe preminule: "Ovo je kao ratno stanje"

Stravična nesreća u Nišu (Foto: Telegraf.rs)
Stravična nesreća u Nišu (Foto: Telegraf.rs) Telegraf.rs
Aktualno Galerija +0 Stravična nesreća u Nišu (Foto: Telegraf.rs) Galerija 1/1 >>
U stravičnom sudaru vlaka i autobusa u selu Donje Međurovo kod Niša poginulo je najmanje petero ljudi, među kojima i jedno dijete, a ozlijeđeno je oko 30 osoba.

Kako javlja Telegraf, prizor na licu mjesta je stravičan, autobus je prepolovljen.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Suzana, ne ide to tako Košmar na sjednici UN-a: Vučića ponizili, a kamere su snimile što je radila njegova savjetnica Tri osobe pregazio vlak u Švedskoj Nisu ga vidjeli Velika tragedija u Švedskoj: Teretni vlak pregazio troje ljudi

Strahuje se da djece ima i među ozlijeđenima jer autobus svakog jutra prometuje od Novog Sela do škole u Bunju.

Vlak je udario autobus na liniji Niš – Prokuplje, a od siline udarca zadnji dio vlaka skliznuo je s tračnica. Nesreća se dogodila na pružnom prijelazu na kojem nema rampe.

"Na pružnom prijelazu Donje Međurovo kod Niša jutros oko 7:30 dogodila se prometna nesreća. U sudaru vlaka i autobusa na licu mjesta poginule su tri osobe, dok su u Kliničko-bolnički centar u Nišu do sada prevezene 22 ozlijeđene osobe",  javio je jutros MUP Srbije.

Petero osoba nakon nesreće su završilie na operacijskom stolu, a dvije su preminule tijekom operacije, javlja Telegraf.rs 

"Autobus je bio presječen napola, a bio je pun srednjoškolaca. I ranije su se ovdje događale nesreće, pokrenuta je i peticija za postavljanje signalne rampe, ali od tog nema ništa", ispričao je jedan od svjedoka za N1 televiziju Srbija. 

Nakon stravične nesreće Klinički centar u Nišu prepun je ljudi koji čekaju da čuju kakvo je stanje njihovih najmilijih. 

"Ovo je kao da je rat bio, u roku od 15 minuta primili smo 30 pacijenata, a 10 do 12 je životno ugroženo. Imamo deset djece s višestrukim ozljedama na intenzivnoj njezi. Imali smo izvanrednu situaciju, u roku od 10 minuta petero pacijenata je ušlo u operacijsku salu. Operacije su u tijeku, a ishod neizvjestan", kazao je za Telegraf doktor Miodrag Lazić, direktor hitnog centra u Nišu. 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene