Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Stravična nesreća dogodila se na Floridi. Malena djevojčica je pala pod očevu kosilicu i ostala pez obje potkoljenice i dijela ruke.


Djevojčica je trčkarala po livadi oko kuće i u jednom trenutku pretrčavala je ispred kosilice, a njezin otac, kako je rekao policiji, nije mogao na vrijeme zaustaviti stroj i spriječiti tragediju.

Vezani članci Policija, ilustracija Bizaran slučaj s istoka zemlje: Muškarca vozilom udario svećenik, a potom ga onesviještenog opljačkao - djelatnik Hitne? Vlak u Njemačkoj, ilustracija Braća poginula u željezničkoj nesreći u Njemačkoj: "Žurili su se i prošli prugu iako je rampa bila spuštena"

>> Udarila sjekirom u minu: U eksploziji poginulo 10 djevojčica

Policiji je otac djevojčice rekao kako je ona potrčala prema kosilici i pala ispred nje, no on je nije uočio na vrijeme te nije mogao spriječiti da je stroj pregazi, prenosi Fox News.

'Na mjestu događaja je izgubila obje potkoljenice i dio ruke', stoji u izvješću vatrogasno-spasilačkog tima iz Palm Harbora, koji se prvi odazvao pozivu upomoć roditelja.

Djevojčica je u teškom stanju prebačena u bolnicu u Tampa Bayu, zajedno s roditeljima, koji su zadržani na liječenju zbog pretrpljenog stresa.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook