Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava na Floridi:

Djevojčica pala pod očevu kosilicu i ostala bez obiju potkoljenica i ruke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stravična nesreća dogodila se na Floridi. Malena djevojčica je pala pod očevu kosilicu i ostala pez obje potkoljenice i dijela ruke.

Djevojčica je trčkarala po livadi oko kuće i u jednom trenutku pretrčavala je ispred kosilice, a njezin otac, kako je rekao policiji, nije mogao na vrijeme zaustaviti stroj i spriječiti tragediju.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nesreća Užas u Njemačkoj: Autobus se prevrnuo, ozlijeđeno je 27 učenika Policijska potjera u Zagrebu - 2 Filmska potjera Djevojčica je jurila Mercedesom i izazvala kaos u gradu: Policija objavila tko će odgovarati

>> Udarila sjekirom u minu: U eksploziji poginulo 10 djevojčica

Policiji je otac djevojčice rekao kako je ona potrčala prema kosilici i pala ispred nje, no on je nije uočio na vrijeme te nije mogao spriječiti da je stroj pregazi, prenosi Fox News.

'Na mjestu događaja je izgubila obje potkoljenice i dio ruke', stoji u izvješću vatrogasno-spasilačkog tima iz Palm Harbora, koji se prvi odazvao pozivu upomoć roditelja.

Djevojčica je u teškom stanju prebačena u bolnicu u Tampa Bayu, zajedno s roditeljima, koji su zadržani na liječenju zbog pretrpljenog stresa.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene