Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Lice joj se gulilo'

STRAŠNO Nepoznati muškarac polio je kiselinom i spalio joj lice!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
22-godišnjakinja koja je čekala autobus postala je slučajnom žrtvom nakon što ju je nepoznati muškarac polijao kiselinom. Hitno je prebačena u bolnicu, a zadobila je teške ozljede.

Nakon što joj je nepoznati muškarac bacio kisleinu u lice dok je čekala autobus, djevojka je zadobila teške ozljede, a posljedice će biti vidiljive do kraja života. Nesretna je djevojka pretrpjela strašne bolove i ozljede nakon što joj je korozivna tekućina reagirala na licu.

Pročitajte i ovo Izraelski napad na Rafu RATNE STRAHOTE "Tragedija, djevojčica je rođena kao siroče": Spasili bebu čija je majka ubijena u napadu Ilustracija teško je ozlijeđena Strava u Zagrebu: Ponudio djevojci prijevoz pa je nakon svađe izbacio iz auta, udario i vukao po cesti

Kako se doznaje od slučajnih prolaznika, žrtva je vrištala i trčala po ulici dok je tekućina palila njezino lice i kosu. Lokalni stanovnici pohitali su pomoći napadnutoj djevojci i polijevali je vodom kako bi s nje isprali misterioznu tvar.

VIDEO Stravična snimka: Zaposlenike restorana zalio kiselinom

'Kiselina joj je uništila desnu stranu lica. Ozljede su strašne. Njezina je koža postala roza i lice joj se gulilo', rekao je jedan od očevidaca koji je svjedočio ovom strašnom incidentu.
Djevojka je hitno prevezena u bolnicu, a zadobila je jake opekline po licu i vratu koji će joj nažalost promijeniti izgled do kraja života.

Policija je odmah krenula u potragu za napadačem, a dva sata kasnije uhitili su 38-godišnjeg muškarca za kojeg sumnjaju da je počinio ovaj strašan napad, prenosi Mirror.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene