Obavijesti Video Pretražite Navigacija
požalila se rođacima

Stjuardesa koja je poginula s Prigožinom žalila se na kašnjenje leta: "Čula joj se nervoza u glasu"

Krhotine srušenog aviona
Krhotine srušenog aviona Foto: Afp
Kristina Raspopova (39) radila je kao stjuardesa u zrakoplovu koji se u srijedu srušio kraj Moskve. U privatnom avionu uz troje članova posade letjelo je sedmero vagnerovaca, a na listi putnika je i šef Wagnera Jevgenij Prigožin. Svi su poginuli.

Neposredno prije tragedije, prema pisanju Telegramova kanala Baza, Raspopova se požalila obitelji zbog kašnjenja leta.

Stjuardesa je večer prije leta kazala i kako je avion na popravku te se čeka odluka o tome hoće li poletjeti tijekom večeri ili idućeg dana. Izvor koji je razgovarao s njom tvrdi kako joj se u glasu čula nervoza.

Pročitajte i ovo Oluja u Meki šokantne snimke VIDEO Superoluja pogodila sveti grad, vjetar je bacao ljude i rušio sve pred sobom: "Bilo je zastrašujuće!"

Raspopova je radila za moskovsku tvrtku MNT Aero, koja je i vlasnik zrakoplova. U Sankt-Peterburg došla je iz Moskve kako bi radila na "važnoj ruti", objavio je dan ranije Telegram kanal Baza, prenosi portal bloknot.ru.

Kristina je inače bila starija sestra zamjenika tužitelja grada Jemanželinska Čeljabinske regije Jevgenija Raspopova. On nije ni znao da 39-godišnjakinja radi na tom letu jer se nisu često čuli, piše spomenuti portal.

Pročitajte i ovo Vili Beroš, ministar zdravstva Ograničeni posjeti Beroš o situaciji u splitskom KBC-u: Otkrio ima li razloga za brigu zbog koronavirusa

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene