Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što ju je srpska Vlada tek nedavno postavila za generalnu konzulicu u Munchenu, otkriveno je kako je Snežana Miljanić prije gotovo 30 godina pozirala polugola za naslovnicu jednog glazbenog albuma.


Nova srpska konzulica u Munchenu i diplomirana pravnica Snežana Miljanić mogla bi imati problema zbog jedne fotografije od prije 30 godina. Sprski Kurir piše da je tada pozirala polugola za naslovnicu albuma Olivera Mandića ‘Dođe mi da vrisnem tvoje ime’. Srpski pjevač tvrdi da se ne sjeća djevojke s omota njegovog albuma.

Vezani članci Sigurnosna konferencija u Munchenu (Foto: Dnevnik.hr) Konferencija o sigurnosti: ''Sve sigurnosne izazove kojima ćemo se baviti sljedećih dana uzrokovao je čovjek'' Ulaz hotela u kojem će se održati konferencija (Foto: AFP) Svjetski vođe i stručnjaci o krizi multilateralnog poretka: "Razbuktava se nova utrka velikih sila''

Na spornoj se fotografiji, uz Snežanu, nalazi i njezina sestra blizanka, Irena Bjelotomić koja je trenutno na čelu Ravnateljstva za civilno zrakoplovstvo, piše Kurir.

‘S mnogima sam spavao, ali ne sjećam se te Snežane, kunem vam se u dijete. Usporedit ću fotografiju s fotografijom kako ta žena izgleda sada i je li to ista djevojka s naslovnice, ali nije mi ostala u sjećanju’, Mandićevu izjavu prenosi srpski Kurir.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook