Srpski državljanin koji živi u Beču, a koji se predstavljao kao estetski kirurg, mora platiti 8500 eura kazne u roku od tri mjeseca.

Galerija


Srpski državljanin koji živi u Beču, nudio je ženama estetska zahvate po niskim cijenama. U iznajmljenim stanovima "uljepšavao" je brojne klijentice, a među njima i jednu Bečanku koja je došla na lifting obrva.

Zbog loše izvedenog zahvata, završila je u bolnici, javlja Blic. Protiv lažnog liječnika podnijela je prijavu, a nakon toga je srpski državljanin zaradio optužnicu za nanošenje teških tjelesnih ozljeda i lažno predstavljanje.

Njegov odvjetnik kazao je kako su njegove klijentice svjesno željele zaobići obavezni psihotest za estetske zahvate. Tehniku i medicinske zahvate naučio je u Rusiji i tamo ih je, kako kaže, uspješno provodio.

Srbin prema odluci suda mora platiti 5700 eura ženi koja ga je tužila i 3000 eura kazne. Pred sudom, Srbin je rekao da je "uljepšao" najmanje 30 žena i da nikada nije ni tvrdio da je liječnik.

"Bio mi je potreban novac, pa sam počeo raditi u Beču. To je bila ogromna greška", rekao je. Upitan kako će u roku od tri mjeseca platiti tu svotu, Srbin je sucu kazao da će ponovo raditi kao vozač kamiona.