Obavijesti Video Pretražite Navigacija
KAMIONDŽIJA

Otkriven nakon jezivog zahvata: Srbijanski državljanin u Beču se lažno predstavljao kao estetski kirurg, "uljepšao" najmanje 30 žena

Bolnica, ilustracija (Foto: Getty Images)
Bolnica, ilustracija (Foto: Getty Images) Getty Images
Aktualno Galerija +0 Bolnica, ilustracija (Foto: Getty Images) Galerija 1/1 >>
Srpski državljanin koji živi u Beču, a koji se predstavljao kao estetski kirurg, mora platiti 8500 eura kazne u roku od tri mjeseca.

Srpski državljanin koji živi u Beču, nudio je ženama estetska zahvate po niskim cijenama. U iznajmljenim stanovima "uljepšavao" je brojne klijentice, a među njima i jednu Bečanku koja je došla na lifting obrva.

Zbog loše izvedenog zahvata, završila je u bolnici, javlja Blic. Protiv lažnog liječnika podnijela je prijavu, a nakon toga je srpski državljanin zaradio optužnicu za nanošenje teških tjelesnih ozljeda i lažno predstavljanje.

Njegov odvjetnik kazao je kako su njegove klijentice svjesno željele zaobići obavezni psihotest za estetske zahvate. Tehniku i medicinske zahvate naučio je u Rusiji i tamo ih je, kako kaže, uspješno provodio.

Srbin prema odluci suda mora platiti 5700 eura ženi koja ga je tužila i 3000 eura kazne. Pred sudom, Srbin je rekao da je "uljepšao" najmanje 30 žena i da nikada nije ni tvrdio da je liječnik.

"Bio mi je potreban novac, pa sam počeo raditi u Beču. To je bila ogromna greška", rekao je. Upitan kako će u roku od tri mjeseca platiti tu svotu, Srbin je sucu kazao da će ponovo raditi kao vozač kamiona.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene