Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Srbija: 'Crna ruka Apis' prijeti smrću kritičaru Koštunice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Profesor Fakulteta političkih znanosti u Beogradu Čedomir Čupić dobio je danas pismo u kojemu mu se prijeti smrću zbog njegovih izjava u medijima o premijeru Srbije Vojislavu Koštunici.

Čupić je agenciji Beta rekao da je prijeteće pismo potpisano s "Crna ruka Apis", a da je upućeno iz Australije, te da će ga predati policiji.

Pročitajte i ovo Ilustracija Razotkriven je Zatvorenik planirao ubiti sutkinju: "Postavit ću ručnu bombu u cvjetni aranžman na grob njezine majke" Dmitrij Medvedev Poslao jezivu poruku Medvedev zaprijetio nuklearnim ratom i obznanio koji bi gradovi bili na udaru: "Ako se to dogodi..."

U pismu se navodi da se Čupić osuđuje na smrt "na temelju zaključaka i deklaracije Svjetskog svesrpskog saveza u obrani srpskih nacionalnih ineteresa" zbog izjave o premijeru Koštunici. 

Od Čupića, kojeg se naziva izdajnikom srpskog naroda, traži se da se ispriča zbog izjave da premijer Koštunica nema veze s realnošću glede Kosova i navodi da će, ako to učini, presuda biti preinačena.

Prijeteća pisma posljednjih mjeseci od srpskih udruga u inozemstvu sve su učestalija i do sada su ih dobili i specijalni tužitelj za ratne zločine Vladimir Vukčević, predsjednik Nacionalnog vijeća za suradnju s haškim tribunalom Rasim Ljajić, predsjednik srbijanske skupštine Oliver Dulić, te sutkinja u procesu optuženima za atentat na Zorana Đinđića Nada Maserević.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene