Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osuđen na doživotni zatvor

Tinejdžer-ubojica u sudnici šokirao obitelji svojih žrtava!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
T.J. Laneu, tinejdžeru osuđenom zbog ubojstva troje učenika srednje škole u Ohiju prošle godine, određena je doživotna kazna zatvora bez mogućnosti pomilovanja.

Sudac David L. Fuhry je pri određivanju kazne naglasio da se mladić očito ne kaje zbog zločina koji je počinio i za koji zapravo nije ni imao motiva, piše CBSnews. To je pri izricanju kazne najbolje demonstrirao sam Lane, koji je u sudnici nosio majicu krathih rukava na kojoj je pisalo 'killer' (ubojica), a u jednom je treutku pokazao i srednji prst okupljenima u sudnici, među kojima su bile i obitelji žrtava.

Pročitajte i ovo Ilustracija što se dogodilo? Ubojica mladog Splićanina na hitnu dovezen s ozljedama glave i čeljusti: Prebacili ga u drugi zatvor Intervencija policije tijekom pucnjave u Pragu Masakr u Pragu VIDEO Policija objavila dramatične snimke, Češka oplakuje žrtve: "To je strašno, ne mogu ni govoriti"

>> Pokolj u New Mexicu: Dječak (15) izrešetao roditelje, brata i dvije sestre

Lane (18) je prošlog mjeseca proglašen krivim za ubojstvo troje učenika i ranjavanje njih još troje u veljači 2012. godine u kantini škole u Chardonu, ruralnom gradiću udaljenom 50-ak kilometara od Clevelenda. Ubijeni su Demetrius Hewlin (16), Russell King Jr. (17) i  Daniel Parmertor (16). Nate Mueller i Joy Rickers bili su ranjeni, kao i Nick Walczak, koji je ostao paraliziran od struka nadole, prenosi NBCnews.

Lane nikada nije dao ni naznake o motivu zločina, a na sudu je dao samo kratku, jezovitu izjavu, kojom se obratio obiteljima svojih žrtava, ali i pripadnicima vlastite obitelji, pokazavši im potom srednji prst. 'Ova ruka, koja je povukla obarač i ubila vaše sinove, sada masturbira u uspomenu na to. J..... se svi', rekao je Lane.

U sudnici je zavladala potpuna konsternacija, a nekoliko osoba je zaplakalo. Laneu su se obratili članovi obitelji ubijenih. Neki su tražili objašnjenje i razlog za to što je učinio, dok su ga drugi proglasili čudovištem.

Sudu se obratila i njegova sestra, koja je također bila u kantini u vrijeme kada je T.J. započeo svoj krvavi pohod. Izjavila je da taj čovjek nije brat kojeg je ona poznavala te je izrazila svoju sućut obiteljima žrtava.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene