Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U SUSJEDSTVU

Šokantna obrana oca koji je brutalno pretukao kćer: "Kod nas je to dozvoljeno"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Muškarac koji je brutalno pretukao svoju vlastitu kćer na teniskom terenu u Beogradu, uhićen je, a na sudu je iznio šokantnu obranu.

Kineski državljanin W.L., za kojeg se sumnja da je tijekom treninga brutalno istukao kćer, ispitan je u ponedjeljak pred beogradskim sudom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo obiteljskog nasilja nad maloljetnom kćeri, za koje je u Srbiji predviđena kazna od dvije do deset godina zatvora.

Iznoseći svoju obranu u nazočnosti branitelja po službenoj dužnosti, osumnjičenik je priznao počinjenje kaznenog djela.

Između ostalog, u obrani je svoje postupke opravdao činjenicom da je njegova kći navedenog dana odbila nastaviti s treninzima te ju je želio vratiti na teren.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Otac tuče kćer? VIDEO Šutira je u trbuh i šamara na teniskom terenu: Osvanula još jedna snimka brutalnog zlostavljanja

Pročitajte i ovo Marina Ajduković - 1 Problem vršnjačkog nasilja Jesmo li postali društvo u kojem je zavladala kultura nasilja? "Svjedoci smo brutalnosti i niskoj toleranciji"

Istaknuo je kako mu nije bila namjera ozlijediti ju te da je u Kini tradicija poštovati starije te kako smatra da je postupio ispravno jer je to u Kini dopušteno.

Nakon saslušanja, za kineskog državljana predloženo je određivanje pritvora zbog opasnosti od bijega, kao i zbog uznemiravanja javnosti, ali i s obzirom na način počinjenja djela koje mu se stavlja na teret, kao i propisanu kaznu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene