Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vlasnici servisa za čuvanje djece

Šokantno: Snimali se kako seksualno zlostavljaju djecu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Par iz Indiane uhićen je i optužen za fotografiranje i snimanje video kamerom tijekom seksa s djecom koju su čuvali. Četvero djece, u dobi od dva mjeseca do šest godina, zlostavljali su u nekoliko navrata.

Djecu su zlostavljali 31-godišnji Stephen E. Quick i 25-godišnja Samatha Light koji su bili vlasnici servisa za čuvanje djece. Vjeruje se da je najmlađe zlostavljano dijete njihova kćer, a trenutačno se nalazi kod socijalne službe. Quick i Light prijete više točaka optužbi za iskorištavanje i zlostavljanje djece, piše chattahbox.com.

Pročitajte i ovo Napad Irana na Izrael U bolnici je Sedmogodišnja djevojčica bori se za život, njezin dom pogodio je šrapnel iranske rakete: "Spavala je u kući, a onda je palo na nas" Miljacka Privezani zajedno Užas u Sarajevu: Iz Miljacke izvučena tijela majke i četverogodišnjeg djeteta

Zbivanja u kući majci je prijavila jedna trogodišnja djevojčica koja joj je rekla da su je slikali na toaletu. 'U 15 godina koliko radim ovaj posao, ovo je najstrašnije stvar koju sam vidio ili uopće mogao zamisliti. To je jednostavno grozno', rekao je zamjenik šerifa Bob Kemp. U kući optuženog para policija je pronašla kamere, kompjutere, drogu i seksualna pomagala.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene