Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Par iz Indiane uhićen je i optužen za fotografiranje i snimanje video kamerom tijekom seksa s djecom koju su čuvali. Četvero djece, u dobi od dva mjeseca do šest godina, zlostavljali su u nekoliko navrata.


Djecu su zlostavljali 31-godišnji Stephen E. Quick i 25-godišnja Samatha Light koji su bili vlasnici servisa za čuvanje djece. Vjeruje se da je najmlađe zlostavljano dijete njihova kćer, a trenutačno se nalazi kod socijalne službe. Quick i Light prijete više točaka optužbi za iskorištavanje i zlostavljanje djece, piše chattahbox.com.

Vezani članci Kinderbeti Lista djece koje čekaju posvojenje sve dulja, ali birokracija je neumoljiva: "Možete si misliti što djetetu znači čekanje od tri godine" Ivka Kaurinović, ravnateljica Centra za socijalnu skrb u Osijeku 02 Ravnateljica osječkog Centra za socijalnu skrb: "Majka je svojim ponašanjem direktno ugrozila život i zdravlje djeteta"

Zbivanja u kući majci je prijavila jedna trogodišnja djevojčica koja joj je rekla da su je slikali na toaletu. 'U 15 godina koliko radim ovaj posao, ovo je najstrašnije stvar koju sam vidio ili uopće mogao zamisliti. To je jednostavno grozno', rekao je zamjenik šerifa Bob Kemp. U kući optuženog para policija je pronašla kamere, kompjutere, drogu i seksualna pomagala.