Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Susjedi čuli krike

Užas u susjedstvu: Pretukao i zadavio djevojku pa dva dana spavao kraj njezina tijela

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Muškarac Lazar Terentić u četvrtak je ubio djevojku te je dva dana proveo spavajući uz nju. Stravični zločin otkriven je tek u ponedjeljak.

Lazar Terentić (20) iz Slovenije osumnjičen je da je u stanu u Mariboru zadavio djevojku Emiliju Mahmutović (27), državljanku Srbije.

Mladić je djevojku pretukao i potom ju je zadavio.

Kako su susjedi otkrili Slovenskim novicama, toga dana čuli su se zvukovi iz stana i ženski urlici: "Pusti me!" Kako je susjeda rekla, odlučila je nazvati policiju, ali su tada zvukovi prestali.

Pročitajte i ovo Vandalizirana benzinska postaja i Rick Chow Lovio ga po ulici Stravičan zločin: Vlasnik trgovine ubio 14-godišnjaka zbog boce vode

Sve se odvijalo u četvrtak, a tek je u ponedjeljak otkriven okrutni zločin.

Nakon što je ubio djevojku, dva je dana spavao pored nje.

Pročitajte i ovo Masovno ubojstvo u Mladenovcu kod Beograda - 6 Krvoproliće u Srbiji Strašna ispovijest djevojke koja je dijelila taksi s masovnim ubojicom: "Igrao se bombom i prijetio da će nas pobiti"

Pročitajte i ovo Ilustracija "on je sociopat" Užas u Americi! Otac ubio dijete, prije 10 godina tresao sina do iznemoglosti: "Tada je osuđen na 45 dana zatvora"

I mladić i pokojna djevojka poznati su policiji. Oboje su imali zabranu približavanja svojim majkama. On je imao i prijavu zbog kršenja javnog reda i mira zbog tučnjave te probleme s drogom.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene