Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Lovio ga po ulici

Stravičan zločin: Vlasnik trgovine ubio 14-godišnjaka zbog boce vode

Vandalizirana benzinska postaja i Rick Chow
Vandalizirana benzinska postaja i Rick Chow Foto: Sydni Edwards/Platforma X
Vlasnik trgovine u Južnoj Karolini ustrijelio je i ubio 14-godišnjaka jer je sumnjao da je ukrao bocu vode.

Rick Chow, 58-godišnji vlasnik benzinske crpke u Columbiji, usmrtio je 14-godišnjaka zbog sumnje da je ukrao vodu. Sve se dogodilo u nedjelju oko 20 sati.

Osumnjičeni Chow i njegov sin rekli su da je 14-godišnjak posjedovao pištolj i prijetio im. Policijski službenici pronašli su pištolj u blizini tijela ubijenog dječaka, no dokaza da im je njime prijetio nije bilo.

"To je besmisleno. Sad imate obitelj i građane koji tuguju zbog 14-godišnjaka koji je upucan", rekao je šerif okruga Richland, Leon Lott.

Nakon pregleda snimki šerifov ured ustvrdio je da je Chowova tvrdnja lažna i da dječak nije ukrao vodu. 

Pročitajte i ovo Ubojstvo djevojke u Indiji nasmrt pretučena Širi se snimka ubojstva 16-godišnjakinje, javnost je bijesna: "Glava joj je bila smrskana. Nitko joj nije pomogao, snimali su..."

"Bez obzira na to, čak i da je ukrao četiri boce vode, koje je prvo izvadio iz hladnjaka, a zatim ih vratio, čak i da je to učinio, to nije nešto zbog čega biste nekoga upucali, a još manje 14-godišnjaka. To se jednostavno ne radi", poručio je Lott.

Prije nego što je Chow upucao maloljetnika, došlo je do svađe. Dječak je potom pobjegao iz trgovine, a Chow i njegov sin potrčali su za njim. Nedugo nakon toga Chow je pucao maloljetniku u leđa. Ubijeni dječak upucan je u donji dio leđa, zbog čega je i preminuo, prenosi Fox News.

Pročitajte i ovo Ilustracija "on je sociopat" Užas u Americi! Otac ubio dijete, prije 10 godina tresao sina do iznemoglosti: "Tada je osuđen na 45 dana zatvora"

Građani su organizirali prosvjed u ponedjeljak, a neki od njih napali su benzinsku postaju i razbili stakla na njoj. Morala je reagirati i policija, koja ih je rastjerala. 

 

 

"Samo se nadam da će pravda biti zadovoljena, jer taj mladić nije morao tako umrijeti", rekao je svjedok i dodao: "Bojim se za vlastitog brata i za svu djecu u svom susjedstvu jer ta djeca, stalno izlaze van i dolaze u ovu trgovinu."

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene