Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opća bolnica Šibenik

Rodila curica koja je zatrudnjela s 56-godišnjakom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U rodilištu Opće bolnice Šibenik malodobnica koja je zatrudnjela sa 56-godišnjakom, rodila je sina bez većih komplikacija, a nadjenut će mu ime Ante.

14-godišnja djevojčica s vodičko-tribunjskog područja rodila je zdravog dječaka i kazala bolničkom osoblju kako će mu nadjenuti ime Ante. Otac novorođenog djeteta je udovac, 56-godišnji poduzetnik iz Tribunja koji se trenutno se nalazi u pritvoru zbog sumnje za počinjenje kaznenog djela spolnog odnosa s djevojčicom.

Pročitajte i ovo Policija uhitila osumnjičene Tučnjava u Šibeniku Trojica muškaraca nasmrt pretukla pomorca, jedan bivši profesionalni boksač: Sve je počelo u kafiću... POS stanovi; ilustracija - 1 I to su dočekali Kraj iščekivanja za šibenske obitelji: Ministar Bačić uručio im ključeve stanova

>> Šokantna ispovjest roditelja trudne 13-godišnjakinje

Slijedi pravosudna procedura utvrđivanja očinstva te određivanje sankcija počinitelju kaznenog djela za kojega se utvrdi da je seksualno iskoristio djevojčicu i tako joj u najosjetljivijoj životnoj dobi, prekinuo djetinjstvo, piše Jutarnji.
Roditelji 14-godišnjakinje već su izjavili kako očekuju što skoriji povratak svoje kćeri, te da će brigu oko novorođenčeta preuzeti oni.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene