Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Šokirani smo'

Šokantna ispovijest roditelja trudne 13-godišnjakinje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Njezini su roditelji odlučili ispričati svoju stranu priče upravo pred kamerama Nove TV.

Zbog zaštite identiteta maloljetne djevojčice, roditelje smo snimili s leđa i izmijenili im glasove te nećemo objaviti njihova imena.

Pročitajte i ovo Ilustracija Sramota Trudnica izgubila bebu zbog nevjerojatne pogreške liječnika Imaš pravo, ostvari ga IMAŠ PRAVO, OSTVARI GA! Ne znate trebate li prijaviti porez na dohodak? Stručnjaci su izračunali kako roditelji mogu ostvariti maksimalan povrat poreza!

Sa samo 13 godina, tvrde njezini roditelji, osam i pol mjeseci uspješno je skrivala trudnoću. Sad kad je pred porodom, roditelji djevojčice mire sa sudbinom. Njihova malodobna kći zatrudnjela je sa 56-godišnjim muškarcem. 'To me doslovce šokiralo, ali što je, tu je. Ne mogu od toga pobjeći. Ipak je ona dijete od 13 godina koja ne zna ništa, ni što je ljubav, ni što je… Na tog muškarca sada sam ljuta, jer sam u njemu vidjela prijatelja', rekla je majka djevojčice.

>> Djevojčica trudna, policija sumnjiči 56-godišnjaka

A tobožnji prijatelj s obitelji se zbližio kada im je zatrebala pomoć, prijevoz do grada kamo su 13-godišnjakinja i njezina majka odlazile majčinu ocu u bolnički posjet. 'Da ne tražite stalno nekog da vas vozi, mogu ja. Kad nisam na moru, ja ću vas voziti. I nisam sumnjala da nešto sprema', rekla je majka. Bila mu je to, očito, prilika da se zbliži s djevojčicom jer se tada, čini se, dogodila i trudnoća. No nitko ništa nije sumnjao, iako je djevojčica počela više jesti i nositi široku odjeću. Ni obitelj ni nastavnici u školi. Otac djevojčice ne može oprostiti muškarcu kojega osobno poznaje.

'Neka mu zakon odredi što je, neka bude što je. On ako se pojavi u ovom mjestu, za mene je gotov', kaže otac djevojčice. A svoju kćerku i bebu koju će svakog trenutka roditi, prihvatit će. Oboje su zaposleni, brinut će o njima. U izgradnji je čak i dječja soba. 'Na prvom mjestu mi je zdravlje moje kćeri i bebe koju čeka', kaže majka. 'Ja kao otac, ja se za svu svoju djecu borim. Socijalno ugroženi nismo', dodaje otac. Iz rodilišta poručuju da se trinaestogodišnja djevojčica osjeća dobro. Nikakvih komplikacija pri samom porodu, ne bi trebalo biti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene