Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lavrov tvrdi

'Rusiji nije u interesu raspad Ukrajine'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rusiji nije u interesu raspad Ukrajine, kazao je u srijedu ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov, dodavši kako poštuje proglašenje neovisnosti proruskih ukrajinskih regija, Luhanska i Donecka.

"Raspad Ukrajine nije nam u interesu", rekao je ruski ministar.

Pročitajte i ovo Aleksandar Bortnikov Oglasio se i Lukašenko Rusija prozvala krivce za teroristički napad u Moskvi: "Naravno da su to oni" Ruski predsjednik Vladimir Putin i savastopoljski upravitelj Mikhail Razvožajev Pogođeni ciljevi Ukrajina tvrdi da je u napadima pogodila ruske brodove, Rusi tvrde: "Samo su im oštećeni prozori"

"U potpunosti poštujemo rezultat referenduma održanih u svibnju u Luhansku i Donecku i zalažemo se za to da se ono što su izglasovali građani jugoistočne Ukrajine i realizira u pregovorima s Kijevom. Naš je interes očuvati većinsko rusko stanovništvo u Ukrajini kako bi u toj zemlji Rusima bilo ugodno živjeti", rekao je.

Ukrajina zatražila pomoć NATO-a!

Od početka ukrajinske krize Kijev i Zapad optužuju Moskvu da proruske separatiste na istoku Ukrajine opskrbljuju oružjem i šalje im pojačanje u vojnicima. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene