Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pucao u očevu djevojku

SAD: 11-godišnjak ubio trudnu djevojku svog oca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jordan Brown, 11-godišnji je dječak koji je osumnjičen za ubojstvo očeve djevojke, trudne Kenzie Marie Houk koja je ubijena na njihovoj farmi u Pennsylvaniji, priopćila je policija.

Pročitajte i ovo Joe Biden Napad dronom na bazu Biden najavio osvetu za smrt američkih vojnika: "Odlučio sam kako ćemo odgovoriti na napad" Ilustracija napetosti na Bliskom istoku Američki vojnici ubijeni u krvavom napadu, Biden poslao znakovitu poruku: "Odgovorne ćemo pozvati na odgovornost u vrijeme i na način koji sami odaberemo"

Prema policijskom izvješću Jordan je 27-godišnjoj Kenzie, majci dvoje djece koja je bila trudna osam mjeseci, pucao u glavu dok je ležala na krevetu. Nakon toga je otišao u školu. Ubojstvo su prijavili radnici na farmi kojima je Kenziejina četverogodišnja kćer rekla kako misli da je njezina majka mrtva, prenosi AP.

Jordan je optužen za ubojstvo trudnice i nerođenog djeteta te se trenutačno nalazi u okružnom zatvoru, rekao je tužitelj John Bongivengo na konferenciji za novinare u Wampumu, ruralnoj zajednici oko 50 kilometera udaljenoj od Pittsburga. Učenik petog razreda u školi je uhićen u petak, a sljedeći dan je rekao policiji da se na posjedu nalazio sumnjiv crni kamion prije Kenzieina ubojstva, ali izjava se pokazala netočnom.

Nedosljednosti u Brownovom opisu vozila policiju je nagnalo da ponovno ispita žrtvinu sedmogodišnju kćer, koja je dala naznake da je u ubojstvu sudjelovao dječak. Oružje kojim je ubijena Kenzie pronađeno je u dječakovoj sobi. Policija kaže kako ne zna što je motiv ubojstva te da su isključili mogućnost da se dogodilo slučajno, a javnosti nisu otkrili je li dječak priznao zločin.

Dječakov otac Christopher i odvjetnik Dennis Elisco podnijeli su zahtjev za jamčevinom i zahtjev da se dječaku sudi kao maloljetnoj osobi, a ne kao odrasloj kako se planira u skladu s pensilvanijskim zakonima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene