Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poklon od tate

Pušku kojom je ubio očevu djevojku dječak je dobio za Božić

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Puška kojom je 11-godišnjak u Pennsylvaniji ubio trudnu djevojku dobio je od svoga oca za Božić, a da je kupi nagovarala ga je upravo ubijena djevojka, otkrila je policija, a objavio je New York Daily.

Pročitajte i ovo Božićno-novogodišnji koncert u Imotskom Postoji objašnjenje Lovac pucao iz puške za vrijeme božićnog koncerta, građani se prestravili: "Ne znam je li itko u Hrvatskoj napravio tako nešto" Slika nije dostupna S dva hica ubio tatinu zaručnicu Ubio pomajku: 12-godišnjaku prijeti životni zatvor

Jordana Browna pucati je učio njegov otac, Chris Brown, veliki ljubitelj oružja. Čak je 27-godišnja žrtva nagovarala svog dečka, dječakova oca da mu kupi pušku. Dva mjeseca kasnije Jordan je optužen da ju je ubio u osmom mjesecu trudnoće u njezinom krevetu u petak ujutro.

>> SAD: 11-godišnjak ubio trudnu djevojku svog oca

Jordanov odvjetnik Dennis Elisc rekao je da planira zatražiti puštanje dječaka uz jamčevinu te da mu se sudi na sudu za maloljetnike, a ne za odrasle kako predviđa pensilvanijski zakon. Elisco kaže kako ne postoji motiv za pucnjavu, te da će braniti nevinost svog klijenta. 'Nakon razgovora s njim mislim da je nevin. Mislim da dječak nije kriv', rekao je Elisco.

Jordan se trenutačno nalazi u zatvoru i ne može primati posjetitelje, osim svoga odvjetnika. Kako se nalazi u zatvoru za odrasle, za njega nema zatvorske uniforme, a ne može se ni tuširati jer bi za to bilo potrebno zaključati cijeli zatvorski odjel, pa je vjerojatno da će suđenje čekati na slobodi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene