Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bombardiranje Alepa

TKO JE POGODIO DVIJE BOLNICE? Rusija i SAD međusobno se optužuju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pentagon je optužio je Moskvu za bombardiranje dvije bolnice u Alepu, dok isto ministarstvo tvrdi da tad nije bilo ruskih zrakoplova iznad grada.

Dva američka jurišna borbena zrakoplova tipa A-10 Thunderbolt II bombardirali su u srijedu sirijski grad Alep te uništila devet objekata, priopćilo je rusko ministarstvo obrane. Istovremeno, Pentagon je optužio je Moskvu za bombardiranje dvije bolnice u Alepu, dok isto ministarstvo tvrdi da tad nije bilo ruskih zrakoplova iznad grada.

Pročitajte i ovo Ambasada SAD-a u Havani Novo izvješće Razotkriven misterij havanskog sindroma: Na udaru američki diplomati i špijuni, iza svega stoji velika sila? Slika nije dostupna A svijet ih je otpisao Ako dobiju rat u Siriji, bit će najnemilosrdnija ratom isklesana arapska vojska u čitavoj regiji

Informacije o američkom bombardiranju Alepa za RT je priopćio glasnogovornik ruskog ministarstva obrane Igor Konašenkov.

Rusko ratno zrakoplovstvo izvelo je preko 500 udara i uništilo gotovo 1.900 objekata u Siriji između 4. i 11. veljače. Rusi su izvjestili i da su dva visoka zapovjednika terorista ubijena u tim napadima.

Konašenkov je rekao da su u ruskim napadima u proteklih tjedan dana uništene terorističke mete u gradovima Alepu, Latakiji, Hami, Deir ez-Zor, Darai, Homsu, Al-Hasakahu i Raki.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene