Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dokaz pronađena audio izvješća

Rusija optužuje Gruziju da pomaže Al-Qaidu u Čečeniji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gruzijske tajne službe pomažu Al-Qaidi u 'pridobivanju, obuci i slanju terorista' na područje Čečenije, upozorio je direktor ruske Savezne službe sigurnosti Aleksandar Bortnikov.

'Audio izvješća pronađena kod boraca dokazuju da su oni, zajedno s pripadnicima Al-Qaide, uspostavili veze s predstavnicima gruzijskih tajnih službi koje su sudjelovale u obuci i transferu terorista u Čečeniju', izjavio je Bortnikov na sastanku Antiterorističkog nacionalnog odbora. Gruzijske tajne službe 'pokušavaju konstantno isporučivati oružje i eksploziv te financijska sredstva za izvršenje terorističkih akcija na naftovodima i plinovodima Dagestana', rekao je ruski dužnosnik.

Pročitajte i ovo Pristupnice; ilustracija Pristupnica za EU Nada umire zadnja: ''Ako postanemo dio obitelji europskih zemalja, moći ćemo brže završiti rat'' Ilustracija ozbiljna prijetnja ili ? Susjedi Rusije na nogama zbog gradnje vojne baze: "Putin će nas uvući u rat!"

Od siječnja, ruski FSB osujetio je 45 terorističkih akcija i prekinuo aktivnosti 178 pobunjenika na Kavkazu, rekao je dužnosnik. (Hina) 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene