Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VLADIMIR REBIĆ O BROJKAMA

Ravnatelj policije Srbije o jučerašnjem kaosu u Beogradu: "Ozlijeđeno 14 policajaca, uhićen 71 huligan. Policiji sam dao nalog da djeluje krajnje suzdržano"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ravnatelj policije Srbije Vladimir Rebić komentirao je četvrti dan prosvjeda u Srbiji.

Četvrti dan prosvjeda u Beogradu obilježili su brojni incidenti. "Sinoć je ozlijeđeno 14 policajaca, uhićen je 71 huligan, a od početka nasilnih prosvjeda ozlijeđeno je najmanje 130 policajaca, koji su morali potražiti liječničku pomoć", izjavio je ravnatelj policije Srbije Vladimir Rebić.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Suzana, ne ide to tako Košmar na sjednici UN-a: Vučića ponizili, a kamere su snimile što je radila njegova savjetnica Ana Brnabić prosvjedi u Srbiji Brnabić optužuje Zapad: "Zahvaljujem ruskim službama koje su nam rekle što se sprema u Beogradu"

"Imali ste jučer priliku vidjeti razularenost mase koja je bacala flaše, kamenje, baklje pa čak i suzavac na policiju", dodao je Rebić na konferenciji za novinare, javlja Blic. 

"Konačna bilanca sinoćnjeg divljanja je 14 ozlijeđenih, 71 uhićeni, međusobni sukobi samih ekstremista i huligana kao i munjevita akcija policije u uhićenju osumnjičenog za dvostruko ubadanje nožem", dodao je. 

Napomenuo je kako je policiji dao nalog da se suzdrže od intervencija, osim u slučaju da su im ugroženi životi. "Policiji sam dao nalog da djeluje krajnje suzdržano", rekao je. 

Otkrio je da je među uhićenima i jedan poznati "ultimat fajter", ali i značajan broj stranih državljana iz, kako je naveo, Crne Gore, Velike Britanije, Tunisa i BiH.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene