Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ramon Castro: 'Fidel se osjeća sjajno'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ramon Castro, stariji brat kubanskog predsjednika Fidela Castro, ustvrdio je da se predsjednik osjeća "vrlo dobro", da je "snažan" i "jak", osam mjeseci nakon što je bio operiran.

"On je vrlo dobro, snažan je... mi (iz obitelji) Castro smo jaki", izjavio je novinarima Ramon Castro, 82-godišnjak, otvarajući Poljoprivredni sajam u mjestu 25 kilometara udaljenom od Havane.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Castro 'mekog' srca Uz Castrov 'blagoslov' otvoren Katolički centar na Kubi Slika nije dostupna Castro zaključio 'Kubanski ekonomski model više ne funkcionira'

Upitan hoće li se kubanski predsjednik vratiti na političku scenu, Ramon Castro, koji ne obavlja nikakvu službenu dužnost i oduvijek se bavi poljoprivredom, odgovorio je "Polako. Ne trčite pred rudo".

U srpnju 2006., kada se zbog bolesti trbušne šupljine morao podvrći operaciji, Fidel Castro je sve ovlasti prenio na mlađeg brata Raula i otada se nije pojavljivao u javnosti, već su mediji povremeno emitirali njegove fotografije i video snimke.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene