Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ruski premijer Vladimir Putin nazvao je SAD parazitom zbog velikih zaduživanja.


Putin je upotrijebio riječi 'parazit' kojim su prije sovjetski vođe nazivali ljude koji nisu radili, studirali ili služili državi.

Vezani članci Vladimir Putin i novinarka Hadley Gamble - 1 VIDEO Rusi poludjeli na američku voditeljicu: ''Ljudi moji, pa to je bio skandal! Utegnula se u crnu haljinu, raspustila kosu, ni čarape nije imala'' Putin o rekordnim cijenama plina Putin najavio veću isporuku plina Europi. Kremlj odbacuje optužbe za pritisak

U svom jučerašnjem govoru Putin je rekao da bi Rusija i druge zemlje trebale potražiti nove rezerve valuta, javlja The Wall Street Journal. I Rusija i Kina u prošlosti su ispitivale opstanak dolara kao rezervne valute i njegovoj ulozi u međunarodnoj trgovini i ulaganjima.

Rusija ima gotovo polovicu svojih rezervi u dolarima. 'Država živi u dugu. Ona ne živi prema svojim mogućnostima, već prebacuje teret odgovornosti na druge zemlje i na jedan način se ponaša kao parazit', rekao je Putin.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju