Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Užas u SAD-u

Provalili i ukrali solnu kiselinu pa je izlili po igralištu: Dvoje djece je teško ozlijeđeno

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Skupina nepoznatih počinitelja provalila je u bazenski objekt u Massachusettsu, ukrala kemikalije i izlila kiselinu na tri tobogana na igralištu u nedjelju. Dvoje djece zadobilo je teške ozljede slične opeklinama.

Istražitelji su u nedjelju ujutro pronašli solnu kiselinu, kemikaliju za čišćenje bazena, na igralištu Bliss Park Playground u Longmeadowu.

Vlasti su priopćile da provode forenzičku analizu i analizu otisaka prstiju kako bi identificirale počinitelje.

Utvrđeno je da je kiselina potekla iz pumpne sobe zgrade lokalnog bazena. Za čišćenje igrališta angažiran je specijalizirani izvođač. Bit će ograđen dok se ne očisti, rekle su vlasti.

Kemikalije koje se koriste za rad bazena pohranjuju se u podrumskoj prostoriji. Istražitelji su rekli da su počinitelji uložili velike napore kako bi došli do kemikalija.

"Popeli su se na dvije ograde i otkinuli poklopac ventilacijskog otvora kroz koji su i ušli u prostoriju", objavila je vatrogasna postrojba Longmeadowa u priopćenju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Početak suđenja Dugo ga molila: Unuk pomogao baki u samoubojstvu, dao joj solnu kiselinu u bočici i ''ne smatra se krivim''

Pročitajte i ovo Ilustracija Podignute tužbe Učiteljica u privatnom vrtiću djeci davala lijekove za epilepsiju! Samoozljeđivala su se, imala napade panike...

Policija još nije objavila opis osumnjičenih u ovom slučaju te su zamolili i pomoć građana s tog područja, piše CBSnews.

No, vjeruju da su osumnjičenici možda zadobili opekline na šakama ili rukama dok su izlijevali solnu kiselinu, a i njihova odjeća se također mogla oštetiti u kontaktu s kiselinom.


 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene