Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava u Puli, četvero ozlijeđenih

Bacila solnu kiselinu na štand u ribarnici: ''Kći mi je na hitnoj, na obradi''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Strava u Puli. Oko 10:30 sati na pulskoj Ribarnici jedna je žena bacila na štand nepoznatu tekućinu za koju se sumnja da je solna kiselina, izvijestili su za DNEVNIK.hr iz Istarske policije.

Četiri su osobe zatražile liječničku pomoć, a među ozlijeđenima su majka (44) i kći (10) koje rade na štandu. Ozlijeđena je još jedna osoba koja je bila pokraj štanda te počiniteljica stara 80 godina. Nitko nije teže ozlijeđen.

Pročitajte i ovo Nestašica šarana: Ilustracija - 3 POčela je navala Delicija s istoka zemlje: Jeste li već nabavili šarana za Božić? Doznali smo ima li ga dovoljno i koje su mu cijene Slika nije dostupna Početak suđenja Dugo ga molila: Unuk pomogao baki u samoubojstvu, dao joj solnu kiselinu u bočici i ''ne smatra se krivim''

Na ribarnicu je stigla hitna pomoć, a policija provodi kriminalističko istraživanje.

Napadačica se žalila da je riba stara i bacila solnu kiselinu.

Svjedokinja napada rekla je da je pod stresom. "Ona je došla s ribom i vrećicom u kojoj je bila solna kiselina. Prolila je kiselinu, ali moja kći je reagirala i gurnula na nju, pa se i ona zalila kiselinom", rekla je.

''Ona je vikala je k**vo, nisam popila terapiju. Bježala je. Vidjelo se da nije sva svoja", prepričala je događaj majka napadnute 10-godišnjakinje. Kći joj je završila na Hitnoj pomoći, na obradi. Na kraju je ispričala da u 20 godina rada to nikad nije doživjela i da uvijek vrati novac ako se netko žali na ribu.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene