Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Rumunjsku trese seks skandal. Profesor ekonomskog fakulteta snimljen je skrivenom kamerom dok pokušava studenticu nagovoriti na seks kako bi prošla ispit.


PROFESOR: Hajde, skini se. Hajde, što to radimo ovdje?
STUDENTICA: Ne mogu ja ovo.
PROFESOR: Hajde!
STUDENTICA: Ne profesore, ne mogu ja to.

Vezani članci Mjesto na kojem je poginula studentica na Jarunu Objavljeni svi detalji nesreće na Jarunu u kojoj je poginula studentica: Sudac odredio istražni zatvor za obojicu mladića Slika nije dostupna Profesora (69) zatekli kako usred razreda drži 'seksologiju' s manekenkom

Tako je tekao razgovor između 61-godišnjeg profesora statistike i matematike iz rumunjskog grada Cluja i njegove studentice. To je bio jedini način na koji njegova studentica može položiti ispit koji je pala već pet puta. No, i dalje je do ocjene pokušavala doći znanjem.

STUDENTICA: Želim položiti ovaj ispit, molim vas možete li mi pomoći, objasniti mi?
PROFESOR: Dodirni me...

'Otišla sam ga zamoliti za knjige. Nisam ni pomislila da će TO tražiti od mene. Stavio je ruke na mene i upitao me jesam li spremna? Rekla sam: 'Spremna za što?'. Rekao mi je da ne budem naivna', ispričala je studentica.

Iako protiv njega postoje video dokazi koje je studentica snimila skrivenom kamerom, profesor se brani.

'Ona je mene zavodila. Nisam smio popusiti, ali ljudi ponekad ne mogu ostati snažni. Sram me je, ali što je tu je', kazao je jednoj rumunjskoj novinarki u telefonskom razgovoru profesor Ilie Parpucea.

NOVINARKA: Je li vam žao?
PROFESOR: Žao mi je. Ja sam prestar da bih bio u ovim problemima.

No, ova djevojka nije jedina.

STUDENTICA 2: 'I ja sam imala ispit kod ovog profesora i pala sam tri puta. Kada sam otišla na konzultacije rekao mi je - ako želim proći, moram mu ponuditi seksualne usluge'.

Činom pohotnog profesora zgrožen je i dekan fakulteta. Sada je red na vijeću da odluči hoće li ga otpustiti.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju