Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Velika podrška

Predsjednica u prepoznatljivoj navijačkoj kombinaciji iz svečane lože u Sočiju bodrila Vatrene

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u svečanoj loži na stadionu u Sočiju (Foto: AFP) - 3
Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u svečanoj loži na stadionu u Sočiju (Foto: AFP) - 3 Afp
Aktualno Galerija Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u svečanoj loži na stadionu u Sočiju (Foto: AFP) - 2 Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u svečanoj loži na stadionu u Sočiju (Foto: AFP) - 2 Foto: Afp Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u svečanoj loži na stadionu u Sočiju (Foto: AFP) - 3 Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u svečanoj loži na stadionu u Sočiju (Foto: AFP) - 3 Foto: Afp Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u svečanoj loži na stadionu u Sočiju (Foto: AFP) - 4 Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u svečanoj loži na stadionu u Sočiju (Foto: AFP) - 4 Foto: Afp +0 Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u svečanoj loži na stadionu u Sočiju (Foto: AFP) - 1 Galerija 1/4 >>
Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović "Vatrenima" pruža podršku iz svečane lože na stadionu u Sočiu, u društvu predsjednika FIFA-e Giannija Infantina te ruskog premijera Dmitrija Medvedeva.

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović za podršku hrvatskoj reprezentaciji u Sočiju crvenu kombinaciju, s majicom s prepoznatljivim uzorkom bijelih i crvenih kockica. U navedenom društvu još je i šef HNS-a Davor Šuker, a ako je suditi po fotografijama, u svečanoj loži vlada dobra atmosfera.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović - 7 Oglasio se na društvenim mrežama Milanović se ponovo obrušio na Ustavni sud: "Kolinda Grabar-Kitarović? Tumarala je po HDZ-ovim dernecima" Slika nije dostupna nakon pobjede Pogledajte što je Kolinda poručila kanadskom premijeru nakon pobjede hrvatske reprezentacije

Predsjednica se u Sočiju, podsjetimo, ususret utakmice između Hrvatske i Rusije, družila s navijačima te razvukla veliku hrvatsku zastavu.

Predsjednica je u Soči stigla u subotu i po dolasku se susrela s izbornikom Zlatkom Dalićem i predsjednikom HNS-a Davorom Šukerom te je Vatrenima poželjela sreću na večerašnjem dvoboju.

"Ja sam više nervozna nego izbornik Dalić i naš tim. Dečki se sada odmaraju. Večeras ćemo svi biti u mislima, a pogotovo u srcima s njima", izjavila je ranije tijekom dana nakon razgovora s Dalićem.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene