Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pred samoposlugom prodavala vlastito dijete

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Portugalska policija uhitila je mladu ženu koja je pokušala prodati svoju tek četiri mjeseca staru kćerku pred ulazom u veliku samoposlugu.

U mjestu Vila Franca de Xira blizu Lisabona mlada se majka obraćala prolaznicima i nudila im dijete za 15 tisuća eura, objavio je portugalski tisak u nedjelju.

Pročitajte i ovo Ilustracija Incident u vrtiću Dijete od godinu i pol samo izišlo iz vrtića: "Dogodio se vrlo ozbiljan propust" Ilustracija Tužan kraj potrage Tragedija u Londonu: Dječak nestao iz kuće, pronađen u rijeci Temzi

Jedan od prodavača u dućanu promatrao je što se događa i pozvao policiju. Policajci u civilu prišli su ženi pretvarajući se da su zainteresirani za kupnju bebe. Žena, podrijetlom iz istočne Europe, i njenih devet pomgača uhićeni su, a beba je smještena u dom.

Slučaj je u Portugalu izazvao veliku buru s obzirom da je javnost još pod šokom zbog otmice male britanske djevojčice Madeleine. Četvorogodišnjakinja je prije deset dana oteta u turističkom mjestu na Algarvi gdje je boravila s obitelji. Policija ne isključuje da je britanska djevojčica postala žrtvom organizirane međunarodne bande za preprodaju djece.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene