Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Boeing 777 Malaysije Airlinesa u ožujku 2014. nestao je s 239 putnika i članova posade, na letu iz Kuala Lumpura u Peking.


U potrazi za nestalim zrakoplovom na letu MH370 nadležne službe će se idućih tjedana vratiti na više od 30 mjesta na kojima su već bili ranije, kako bi bili sigurni da ništa nisu propustili, javlja News.com.au.

Zadnje informacije o podvodnoj potrazi govore kako je istražitelje iz australskog Ureda za sigurnost u transportu nekoliko mjesta dodatno zaintrigiralo, iako ranije nisu mogli pronaći ništa.

Dio pronađen na Reunionu 'sigurno' pripada MH370

Vezani članci Slika nije dostupna Potraga za nestalim MH370: Netko je pogasio ključnu opremu?! Slika nije dostupna Krije li ovaj otočić usred Indijskog oceana tajnu nestalog Boeinga?

Sada će intenzivirati potragu i koristiti osjetljivije alate na većim dubinama, a odluka je rezultat kritika upućenih od strane bivšeg časnika francuske mornarice Paula Henryija Nargeoleta, koji je naglasio 'neprimjerenu opremu' koja je korištena tijekom dijela potrage, kao i neiskustvo izvođača istražiteljskih radova.

Inače, početkom mjeseca potvrđeno je da je dio krila zrakoplova pronađen u srpnju na francuskom otoku Reunionu "sigurno" pripadao Boeingu 777 Malaysije Airlinesa, koji je u ožujku 2014. nestao s 239 putnika i članova posade na letu iz Kuala Lumpura u Peking.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook