Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potraga za nestalim Boeingom 777

Istražitelji će ponovno pregledati preko 30 mjesta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Boeing 777 Malaysije Airlinesa u ožujku 2014. nestao je s 239 putnika i članova posade, na letu iz Kuala Lumpura u Peking.

U potrazi za nestalim zrakoplovom na letu MH370 nadležne službe će se idućih tjedana vratiti na više od 30 mjesta na kojima su već bili ranije, kako bi bili sigurni da ništa nisu propustili, javlja News.com.au.

Zadnje informacije o podvodnoj potrazi govore kako je istražitelje iz australskog Ureda za sigurnost u transportu nekoliko mjesta dodatno zaintrigiralo, iako ranije nisu mogli pronaći ništa.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sarajka bila u pravu? Krije li ovaj otočić usred Indijskog oceana tajnu nestalog Boeinga? Slika nije dostupna Malezijski premijer uvjerava Let MH370: 'Nema odmora dok se misterij ne razriješi'

Dio pronađen na Reunionu 'sigurno' pripada MH370

Sada će intenzivirati potragu i koristiti osjetljivije alate na većim dubinama, a odluka je rezultat kritika upućenih od strane bivšeg časnika francuske mornarice Paula Henryija Nargeoleta, koji je naglasio 'neprimjerenu opremu' koja je korištena tijekom dijela potrage, kao i neiskustvo izvođača istražiteljskih radova.

Inače, početkom mjeseca potvrđeno je da je dio krila zrakoplova pronađen u srpnju na francuskom otoku Reunionu "sigurno" pripadao Boeingu 777 Malaysije Airlinesa, koji je u ožujku 2014. nestao s 239 putnika i članova posade na letu iz Kuala Lumpura u Peking.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene