Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija u Walesu

Kobna večer: Petero osoba nestalo je nakon noćnog izlaska, pronađena su tri tijela i automobil

Ilustracija
Ilustracija Foto: Afp
Nakon što je prijavljen nestanak petero osoba, troje je pronađeno mrtvo, a još dvoje je s teškim ozljedama prevezeno u bolnicu.

Policija u Walesu izvijestila je da je pronašla tri tijela, nakon što je ranije objavila da je petero osoba nestalo nakon subotnjeg noćnog izlaska. Još dvoje prebačeno je u bolnicu s teškim ozljedama.

Tri djevojke posljednji su put viđene oko 2 sata ujutro s dvojicom muškaraca, koji su također prijavljeni kao nestali. U glavni grad Walesa doputovali su automobilom marke Volkswagen Tiguan u noćni provod, prenosi Sky News.

Pročitajte i ovo Ilustracija Burna noć na cestama Bježali s mjesta nesreće: Maloljetnik bez vozačke udario u ogradu, ozlijeđen suvozač. Pijana vozačica se zaletjela u bunar

Pročitajte i ovo Ilustracija Prebačeni u bolnicu Policija objavila detalje nesreće: Frontalno se sudarila dva auta, četiri osobe ozlijeđene

Policija nije potvrdila identitet poginulih.

"VW Tiguan je pronađen nešto poslije ponoći u ponedjeljak, 6. ožujka. Vjeruje se da je automobil sudjelovao u prometnoj nesreći i da je sletio s A48. Troje od onih koji su prijavljeni kao nestali pronađeno su mrtvo, dvoje je prebačeno u bolnicu s teškim ozljedama", rekao je glasnogovornik policije.

Dodao je kako policijski specijalisti pružaju podršku obiteljima stradalih.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene