Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bila u Italiji

Poznato što će biti s policajkom koju povezuju s trostrukim ubojicom Sulejmanovićem

Nermin Sulejmanović
Nermin Sulejmanović Foto: Screenshot/Facebook
Policijska službenica za koju se sumnja da je otkrila ubojici gdje se nalazi Nizama vratila se na posao nakon boravka u Italiji.

Policijska službenica iz Gradačca, Dž. S., koja se dovodi u vezu s trostrukim uboljicom Nerminom Sulejmanovićem, bit će u četvrtak suspendirana.

Kako doznaje portal Avaz, Uprava policije na temelju prikupljenih dokaza zatražila je njezinu suspenziju, a odluku bi ujutro trebao potpisati komesar Dževad Korman.

Pročitajte i ovo Nova snimka napada grčka televizija VIDEO Objavljena nova snimka navijačkih nereda: "Hrvati na lijevom ramenu nose..."

Sumnja se da je Dž. S. bila u vezi sa Sulejmanovićem te da mu je otkrila gdje se krije Nizama Hećimović, koju je on zatim i ubio. Policajka se u srijedu vratila iz Italije u Gradačac, no odmah je otvorila bolovanje jer se ne osjeća dobro.

Njezin odvjetnik Bakir Hećimović za DNEVNIK.hr je rekao kako ona nije imala nikakve privatne veze sa Sulejmanovićem te da je samo trenirala u teretani u kojoj je on radio.

"Zbog prijetnji smrću tražit ćemo 24-satnu zaštitu sve dok se ne utvrdi je li ona odgovorna za bilo što što joj se stavlja na teret. Ona radi pet godina u MUP-u i nikad protiv nje nije pokrenut disciplinski postupak", rekao je Hećimović.

Pročitajte i ovo Robert Žiga, otac navijača Smješten s "AEK-ovim ubojicama" Uhićeni navijač nazvao oca iz grčkog zatvora: "Tata, ja odavde neću živ izaći. Govorili su 'nećeš jutro dočekati, silovat ćemo te, ubit ćemo te'"

Policija ima dokaze (fotografije) da je Dž. S. bila u kontaktu i s drugim sumnjivim osobama iz krim-miljea, ne samo sa Sulejmanovićem, a s nekima od njih je objavljivala i fotografije na Instagramu, prenosi Avaz.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene